Alpinpelso
Ausztria

Igazi otthonos hangulat az Alpokban! Itt egy éjjelt neked is el kell töltened! ⛰️

A Hegyek adta lehetőség!

Ausztria hegyei között bújik meg egy kicsi ám de annál otthonosabb vendégház, az ALPINpelso. Na de hogyan is kerül oda, elmondom nektek röviden.

2014-ben döntöttem úgy, hogy felhagyok magyarországi „karrieremmel“ és tovább állok. Mint sokan, egy szállodában kezdtem dolgozni, majd egyre inkább foglalkoztatott a gondolat, hogy jó lenne valami saját kis vállalkozás. Ausztria első pillanattól kezdve ámulatba ejtett.

⛰️

Nem sokkal később megismertem a páromat, aki már évekkel ezelőtt ugyan ebbe a faluba, Sankt Michael im Lungau-ba érkezett Magyarországról.Ekkor már kupidonak köszönhetően együtt terveztük a jövőnket, és 2019-ben megtaláltuk állmaink otthonát, mely méltón viseli az ALPINpelso nevet.

Egy kis átalakítás után meg is nyitottuk kapuinkat. 12-15 férőhelyet kínálunk, két illetve 3 ágyas elhelyezésben. Rugalmas, fiatalos felfogásban dolgozunk azon, hogy vendégeink minél jobban otthon érezzék magukat nálunk. Modern, kényelmes szobák mellet van lehetőség eltölteni az időt a játékteremben(ha mondjuk esik), illetve a kertben szauna és egy hangulatos dézsafürdő várja azokat, akik romantikara vágynak.

Az a jó a hegyekben, hogy sosem zárnak be. Téltől nyárig, mindig van lehetőség egy kis kalandra.

 

Síelés, lovaglás, hegymászás, biciklizés, motorozás, a bátrabbaknak vadászat, csak hogy egy párat említsek közülük. Számomra hatalmas szabadságot ad a természet. Az aktív pihés kedvelőinek határ a csillagos ég.

Remélem sikerült kedvet csinálni ahhoz hogy ellátogassatok hozzánk!

Keressetek bennünket: facebook-on (https://www.facebook.com/Alpinpelso-104047377733817) vagy e-mailben (alpinpelso@gmail.com ) és telefonon a +43 660 7916352 számon.

Várunk benneteket szeretettel!

ALPINpelso

Ui.: Ja igen, én  Tünde vagyok, a párom – aki mostmár a vőlegényem – Laci ?


Ha tetszett a poszt, oszd meg mással is!