POrtugália
Európa,  Portugália

Nem csak egy sima idegenvezetést kaphatsz Krisztinától, ha Portugália a célod!

Sziasztok Utazók!

Duncsák Krisztina vagyok. Magyar nyelvű, telepített idegenvezetőként dolgozom Portugáliában.

Idegenvezetést, programszervezést, városnézést, vidéki kirándulásokat vállalok egyéni utazóknak, kisebb és nagyobb csoportoknak és ezek mellett esküvőszervezéssel is foglalkozom itt Portugáliában.

Duncsák Krisztina
Duncsák Krisztina

13 éve élek itt. Azt mondhatom, második otthonommá vált az ország gyönyörű tájaival, nyugalmával, szépséges, múltidéző épületeivel. Magyar gyökereimet viszont nem feledve, elsősorban magyar utasoknak mutatom be az országot, a gyönyörű városait, szépségét, a finom ízeket és a portugál életérzést.

Szerencsésnek érzem magam, mert abból élek, amit nagyon szeretek. A hobbim a munkám.

Minden nap káprázatos helyeken járok, amit sosem tudok megunni. Ugyanakkor naponta izgalmas emberekkel is találkozom, ami felemelő és egyben szórakoztató dolog is. Talán azért előnyös számomra ez a munka, azért kedvelem olyannyira, mert szeretek az embereknek szépet nyújtani, izgalmas dolgokat megmutatni, hatni a szépérzékükre.

Utaskísérő. Már a szó is olyan rejtélyes. Hogy kik veszik igénybe az utaskíséretet és pontosan mivel is foglalkozik?

Főként olyan emberek, családok jelentkeznek, akik jobban érdeklődnek az átlagtól egy adott ország iránt és nem csak felületesen akarják azt megismerni. Vagy olyanok, akik időhiányban szenvednek és igen rövid idő alatt szeretnének minél többet megtudni az országról, az adott kultúráról, minél több látnivalót, érdekességet magukba szívni.

De van, aki nyelvi nehézségekbe ütközik, fél egyedül belevágni egy nagy utazásba egyedül és engem választ útitársául. És szerencsére szép számmal akadnak olyanok is, akik ajándékba kapják az idegenvezetést. 

Aki velem tart, utaskísérőt fogad, bepillanthat a helyi kultúrába, a szokásokba és olyan úti célok felé kalauzolom el, amit csak a portugálok ismernek. Egy jó utaskísérő abban segít utasainak, hogy rövidebb idő alatt többet tudjanak meg, koncentráltabban, mint egy átlag utazó. Könnyebben és gyorsabban át tudják érezni a portugál virtust, életérzést. Annyira, mintha maguk is portugálok lennének. Idegenvezetés közben nem kell, hogy a térképet bújják, nem kell idegeskedniük semmi miatt sem.

Hol kell megvenni a jegyet? Mikor indul a busz? Lekéstük? Merre kell befordulni? Mit mond? Jó felé jöttünk?

Ismerős sorok? Ezekhez hasonló mondatok elő sem fordulhatnak a társaságomban. Csak élvezniük kell a gondtalanságot, sétálhatnak, kirándulhatnak, nézelődhetnek, pihenhetnek. Én mindenben segítségükre leszek.

Idegenvezetés és esküvőszervezés egész Portugáliában

Kérdésetek van? Keressétek fel elérhetőségeimet és kérdezzetek bátran!

Segíts nekünk egy megosztással! Köszönjük!

Érdekel a külföldi munkavállalás? Kattints ide!

Megosztanád történetedet? Kattints ide!

Duncsák Krisztina
Duncsák Krisztina