Terasz
Magyarország

Erre a Teraszra neked is ki kell ülnöd! – Balatonalmádi ❤️

Rengeteg étterem és kifőzde várja nyaranta a Balatonra igyekvőket és kismillió helyen jól lehet lakni a régi jó bevált lángossal, langallóval vagy a csalamádés hamburgerrel…

Ugyanakkor legyünk őszinték:

van, amikor valami igazán jóra és különlegesre vágyunk. Nem csak egy mezei pukkadásig dagadó teli gyomorra, hanem egy felejthetetlen kulináris élményre, ami egyszerre stimulálja a gyomrot és a lelket. Egy olyan élményre, amit örömmel mesélünk el később családtagjainknak, barátainknak, ismerőseinknek vagy kollégáinknak.

Ahol efféle „high life” élményt találunk, ott aggódhatunk amiatt, hogy a pénzünkért valóban azt kapjuk-e, amit remélünk.Bálintnál ez a kétség fel sem fog merülni!

Már nem emlékszem rá, hogy honnan ismerjük egymást Bálinttal, de arra viszont igen, hogy a házi receptjeimről diskurálva mesterszakácsként nagyon professzionálisan és barátian beszélgettünk, ezzel segítve a saját konyhai tudományom fejlesztését. A Balatonfői Yacht Club konyhafőnökeként már igen széles kulináris tudással rendelkezett, végül később ezt a felhalmozott tudást szépen formálva pár év után továbbvitte és megnyitotta azt a Teraszt, amire te is ki fogsz ülni, ha egyszer arra jársz!

Bálint küldetése, hogy az ismert ízek a legjobb harmóniában találkozzanak az ízlelő bimbóiddal, a különleges fogások pedig megmutassák, hogy a gasztronómia határtalan és egy étkezés valóban egy megismételhetetlen élménnyé válhat!

Természtesen gondolt a gyermekekre, glutén és laktóz érzékenyekre, vegánokra és húskedvelőkre egyaránt, amikor megalkotta az étlapját. Az alapanyagokra külön figyelmet szentel, csak a legkiválóbb minőségű hozzávalókkal hajlandó kényeztetni a betérő vendéketet.

Igazából már csak egy kérdés maradt:

Miért ülsz még otthon? Én már beterveztem a látogatásomat…

Ide kattintva már be sem kell írnod a címet, csak a gyomrodat kell felkészítened… 🙂

A Terasz Facebook oldaláért kattints a mondatra!

Ha mégis saját kezeddel bogarásznád a címét: Wesselényi strand, Szent István sétény 6. Balatonalmádi
Egy kis ízelítő… 🙂 Még ma foglaljatok asztalt!

 

Terasz – Balatonalmádi ❤️


Ha tetszett a poszt, oszd meg mással is!